• Томас Кук АД

  Основния партньор на Фън Пойнт ЕООД е туроператора Томас Кук АД с продуктите си – Фамили, Витал, Баланс, Сентидо.

  Томас Кук АД е със седалище в Оберурсел, Германия и е 100 процентова дъщерна фирма на Thomas Cook Group plc. Като част от групата Томас Кук обединява в общ продукт различни туристически активности в Германия, Австрия и Швейцария, с разнообразие от туристически услуги за различни целеви групи.

  Томас Кук Груп се създаде, след сливането на 19.06.2007 на фирмите Thomas Cook AG и MyTravel и оттогава има специално място на Лондонската борса. Днес Томас Кук обслужва около 22.1 милиона клиента на 21 пазара, чрез своите около 31 000 сътрудници.

  В Германия Томас Кук (Neckermann Reisen) е вторият по големина Туроператор. Към него принадлежат водещи реномирани туристически марки като Neckermann Reisen, Thomas Cook, ÖGER TOURS, BUCHER Last Minute und Air Marin, както и хотелската марка SENTIDO и чартърната авиокомпания Condor.


 • Слънчев ден АД

  Фън Пойнт ЕООД се радва на дългогодишно и лоялно партньорство с фирма Слънчев ден АД и по-специално нейните хотели в комплекс Св. Св. Константин и Елена. От лятото на 2009 година Фън пойнт и неговите служители се грижат за доброто настроение на руснаци, германци и българи по време на почивката си в комплекс Слънчев ден. Добрите отзиви и доволните редовните гости на комплекса са още едно доказателство добрата ни съвместна работа.